Aleksandar Gacevski

> > >

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Летај над облаци со 2Glide

Временските услови изминатиов викенд ни дозволија да летаме на висини преку 3000м. Овојпат таа среќа ја имаше 13 годишниот Темјан кој се обидуваше да ги допре облаците со раце.