Sport DNK

Education

Фотографии

Објави

Патот до успехот

Едно од моите најомилени мотивациони видеа, го препорачувам за сите идни ѕверки!

Енергетска бомба

Лековити јајца од Јапонска препелица

Веќе неколку векови јапонски, кинески и руски литератури содржат статии за лековитите својства на јапонска препелица и нивните јајца за човечкото тело, особено на крвта, крвоток на јетра, црниот дроб, желудникот, бубрезите и мозокот.