Sport DNK

Education

Фотографии

Објави

ОТВОРЕН ФИТНЕС ДЕН СО CENTRALGYM&FITNESS VINICA

На ден 26.06.2016 година во организација на CentralGym&Fitness за првпат во Виница и во овој дел од државата беше одржан отворен фитнес ден на кој беа промовирани аеробик програми од страна на Благој Ристовски...

Промените во вашето тело додека тренирате

Независно дали сте решиле да се размрдате, да намалите вишок килограми или професионално се занимавате со спорт, кај сите оние кои за започнале да да практикуваат било каква физична активност се случуваат промени во...

ОТВОРЕН НОВИОТ Central Gym&Fitness Club Vinica

На површина од 450м2 во центарот на градот Виница , ексклузивно опремен фитнес дел со целосно нова и професионална опрема за сила и кардио, со модерна сала за групно вежбање, дел за одмор и...

ТЕНИСКА ШКОЛА

Зошто групниот тренинг е подобар за најмладите тенисери

Тенисoт како индивидуален спорт претставува голем предизвик за секој поединец да се докаже пред себе или пред другите. Секој почеток на обука кај деца,носи голем број прашања кај родителите кој првпат се среќаваат со...