Goce Mojsoski

Македонија, Охрид

Sport DNK

Achievements

CETIRIKRATEN SAMPION NA MAKEDONIJA VO SREDNA KATEGORIJA DO 80KG. APSOUTEN PRVAK KAKO I TRETO MESTO NA SVETSKO.

Awards

Фотографии

Објави

Галерија од Атлета на Mакедонија 2013

Мала фото галерија од овогодинешното Државното првенство за боди билдинг и фитнес кое се одржа во Охрид. Каде апсолутен победник беше Зоран Колевски. Во женска конкуренција победнчка беше Христина Маркоска, а по дисциплини победија...

Сребрен медал на MaXXimum Open во Словенија 2013

На 5 октомври во Марибор Словенија, се одржа второто меѓународно натпреварување MaXXimum Open во категорија бикини, фитнес и бодибилдинг. Целиот настан се спроведе во фестивалната сала Лент во Марибор. 

Тренинг за грб со Гоце Мојсоски

Видео претставување на основните елементи и типови на вежби кои се есенцијални за развивање на грбната мускулатура со помош на справи и тегови.