Vlatko Dimovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Диета за зголемување на телесната маса

Диета 002

Во зависност од тоа колку дисциплинирано се држите до оваа диета, резултатите се видливи за еден месец со зголемување на телесната маса од 4 до 8 килограми.

Диета 001

Диета со која, доколку се применува точно, може да се намалат меѓу 9 и 13 килограми.