Stole Ristovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

1 место во на балканско првенство во бодибилдинг

1 место во јуниорско првенство во бодибилдинг Македонија

Awards

Education

Фотографии

Објави

кеј + скали + мишелин + токмак + вреќа (рецепт од хром)

Сабајлечки хард кор тренинг

Овој тип на тренинг го правам 2-3 пати во неделата,одличен е за снага и експлозивност. Комбинирам кратки трчања удари во вреќа и гума со токмак.