Borjan Kitanovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Џордан и Усеин вода да му носат

Незнам дали е до бојата, до талентот или до напорната работа или можеби сè во едно, но малиов на 11 години растура и врсници и постари како во кошарка така и во спринтање. Дали...

Билдерски појадок од бајките

Доколку вежбате, сакате да ги задржите мускулите, да бидете чисти, а притоа полни со енергија, направете си еден избалансиран појадок со вистинска храна. Не треба да се мачите со броење калории и хранливи вредности,...