Vladimir Vuksanovic

Македонија, Скопје

Sport DNK

Hobby

Flying, Mountaineering, Mount biking, skiing,

Organizations

Фотографии

Објави

Силов тренинг со ФК Работнички

Еден од тренинзите за силова издржливост кој беше дел од програмата на ФК Работнички - Скопје за време на базичните припреми ова лето.

за финалето на купот на Р. Македонија 2010-11

Мотивациски клип на ФК Металург Скопје

Овој клип беше направен од стручниот штаб на ФК Металург и Мехо Хамзич и пуштен пред финалниот натпревар на купот на Македонија сезона 2010-11 каде Металур победи над Тетекс со 2-0. 

Докторски труд

Длабоко во светот на мускулите

Од мојот тригодишен труд  под менторство на проф. д-р Јован Јовановски произлезе оваа докторска студија која интерактивно ќе ве воведе во светот на мускулната сила и тренажниот процес.