Vladimir Donev

Македонија, Скопје

Sport DNK

Hobby

Wakeboarding, Paragliding

Фотографии

Објави

Старото добро „луле“

The Peace Pipe

Ни случајно не е тоа што прво ќе ви падне на памет, но сепак исто толку вредно за внимание!!

Lipstick Production`s

ЕУРОТИК

Изминатата ски сезона на Попова Шапка нè посетија шармантните девојки од Липстик Продукција за да уловат некој кадар за нивното ново остварување ... 

DUMONT CUP

Пред три години професионалната скијачка атлета Симон Думонт ги спои парк скијањето со Big Air скокови и стигна до својот втор проект под заштитната капа на кој друг ако не Ред Бул во потпишаните...

Нова технологија за нови предизвици ...

Иднината е сега!

Новите скијачки наочари Oakley Airwave хибридно стокмени ќе ви приуштат максимално уживање, така да новата сезона на снежно задоволство освен пиењето чај на бачило ќе биде анимирана и со овој гаџет.

Ред Бул Медиа Хаус Ви претставува:

Авантурите на Ерик и Џон Џексон!

Кога ќе ги споиш браќата Ерик и Џон Џексон, додадеш 6 месечна авантура на 2 континенти со поминати 24 илјади километри, и тоа звучи прилично интересно... Кога на сето тоа ќе го приклучиш и...