Miroslav Vajs

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

FK Rabotnichki Skopje/ champion 2004-05, 2005-06, 2007-08

FK Rabotnichki Skopje/cup 2007-08

FK Metalurg Skopje / cup 2010-11

FK Vardar Skopje/champion 2011-12

Фотографии

Објави

Тренинг за нозе,

No pain no gain, брату!

Загревам 15-20 минути на велосипед или орбитрек,  10-12 повторувања правам со секоја вежба .                                          ...