Bojana Bozhinovska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Сахара Маратон 2018

Спремни за маратон низ Сахара?

Како ви се чини трка низ пустина со неверојатни пејсажи од дини и хамади каде климата си игра со екстремни промени на температури. Вистински тест за издржливост! Но што ако ви кажам...