Goran Manevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

"Partly Cloudy"

Левел 1 Фри-ски

Комбинација од омилените моменти на "Partly Cloudy". Овој едит е направен за "Dew Tour Recognize Film Fest" и доби награда за најдобро домашно видео од гледачите.