Keti Matenicarska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Загреј се пред Скопски

Доколку сте од оние кои ќе ги преплават скопските улици на 10 мај и ќе земат учество во најмасовниот спортски настан во Македонија, знајте дека имате можност да направиме заедничко загревање пред стартот на...