Mak Fit - www.calivita.mk

Македонија, Скопје

Инфо

CaliVita® International е голема мултинационална компанија која динамично се развива и претставува еден од најважните учесници на пазарот на додатоци на исхраната. Со усвојувањето на новата филозофија на CaliVita® International и прифаќањето на одговорностите, можеме нашите најмили да ги направиме поздрави и побогати. Сите наши производи се развиени според највисоките стандарди, нивниот состав е формиран на основа на најновите резултати на светските истражувања, и прилагодени се на современите потреби на модерното време. Препаратите се произведени во САД според најсовремена технологија, исклучително со употреба на природни материи. Современиот систем за обезбедување на квалитет го гарантира производствениот процес, пакувањето и складирањето на препаратите и одговара на најстрогите правила и прописи. Нашето мото е: И ТИ ИМАШ ПРАВО ДА ЖИВЕЕШ ЗДРАВО! Здравјето е избор, направете го најдобриот... website: http://www.calivita.mk FB: https://www.facebook.com/CaliVitaMakedonija/ twitter: calivita_mak Instagram: calivita_mak тел.: 02 323 00 88

Контакт

[email protected]

02 323 00 88

www.calivita.mk

Локација

Фотографии

Објави

Уживајте безгрижно на сонцето!

Изгорениците од сонце се црвени, болни делови од кожата кои се топли на допир и вообичаено се појавуваат неколку часа после изложеност на сонце, а траат неколку денови.

Моќниот витамин Е

Витаминот Е е липосолубилен витамин (растворлив во масти) кој има бројни значајни ефекти во здравата функција на човековото тело.

Против грипот и настинките со витамините Ц и Д

Грипот на годишно ниво може да опфати 5-10% од популацијата и да доведе до неколку недели боледување. Придружните компликации и дополнителните инфекции се исто така честа појава и затоа важно е да се намали...

Продолжете да земате витамини и во лето

Дали некогаш сте размслувале како функционира Вашето тело? Процесот на растење на косата и ноктите, движењето на рацете под дејство на мускулатурата, читањето на книгите и нивното разбирање, сето тоа делува многу природно.

Како да ја запрете треската?

Од медицинска гледна точка треската е контролирана хипертермија или покачена телесна температура, која е предизвикана од надворешни и внатрешни пирогени супстанции на воспаление, како и супстанци одговорни за елиминирање на треската.

Магнезиум, незаслужено запоставен минерал

Магнезиумот често се смета за тивок партнер на калциумот. Тој е потребен за формирањето на коските, а воедно е многу корисен против грчеви во мускулатурата. Но тој е вистински суперхерој кој заслужува да биде...