Biovital

Македонија, Скопје

Инфо

Информации: 075 660 289 ФБ: https://www.facebook.com/Biovital-208163652677361/

Контакт

[email protected]

075 660 289

Локација

Фотографии

Објави

Торта од интегрално оризово брашно и засладена од ливадски мед

Здрава и вкусна торта

Направете здрава и вкусна торта. А притоа не користете рафиниран шеќер и растителен маргарин.

Природно кисело тесто и неговите предности

Фитинската киселина не дозволува да се апсорбираат најважните минерали, иако се присутни во дигестивниот систем. Непотребно ги внесуваме минералите, бидејќи тие не можат да се разложат во крвта. Во процесот на  природната ферментација фитинската...

Предности на зрнестиот леб

Зошто да изберете зрнест леб?

Во јавноста се повеќе преовладува мислењето дека лебот е штетен за здравјето и дека лебот е главен виновник за вашата тежина. Ние ќе се обидеме да ви објасниме зошто сметаме дека лебот со цело...