Camping Macedonia

Македонија, Прилеп

Инфо

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Утрински, неодоливи есенски сетила на Бабина Дупка

Неделна доза кампинг – Есенски фантазмагории на Бабина Дупка

Одлична тура до Бабина Дупка, фантастични пејзажи, неодоливи есенски бои на пасиштата од Солунско поле и карпите наоколу. А Солунска и нејзините соседни врвови, како и секогаш, ветровито незгодни, а сепак ептенски убави.