No Limit

Македонија, Скопје

Инфо

Локација: Skopje City Mall електронска пошта: [email protected] Телефон: 02 308 3201 ФБ: https://www.facebook.com/nolimitcitymall/ Работно време: 10:00-22:00 часот Брендови: ISOSTAR, AMIX ADVANCED NUTRITION, TREC NUTRITION, OLIMP SPORT NUTRITION

Контакт

[email protected]

02 308 3201

Локација

Фотографии

Објави

Како побрзо до целната линија

Енергетските гелови се лесно пренослив и удобен начин да се надополни телото со јаглехидрати при долготрајни активности кои бараат висока издржливост.

Биди алфа со бета-аланин

Бета-Аланинот е неесенцијална аминокиселина и единствена бета аминокиселина која се создава природно. Во комбинација со хистидинот го формира дипептидот карнозин.

Докажан квалитет со No Limit (видео)

Во No Limit се гордееме со долгогодишното искуство во обезбедувањето на висококвалитетни додатоци во исхраната за сите спортисти, аматери и оние што се грижат за своето здравје и квалитетниот животен...

KRE-ALKALYN креатин кој ги исполнува исчекувањата

Креатинот е азотна органска киселина која може да се најде во месото и рибата, но се продуцира и во човековото тело од амино киселините глицин и аргинин. Тој е еден од најистражуваните и најупотребувани...

Трибулус – ѓаволски трн до ѓаволска моќ

Tribulus Terrestis e латински назив за билката која е адаптирана да живее во суви и топли климатски предели како јужна Европа, јужна Азија и Африка. Трибулусот е познат и по народните имиња (Бабин Заб...

Златната тројка помеѓу аминокиселините

BCAA се три есенцијални аминокиселини од разграден ланец (леуцин, исолеуцин и валин). Тие се есенцијални поради тоа што телото не може да ги создаде само од другите аминокиселини, затоа потребно да се внесат преку...

Комерцијален текст

Зошто Isostar Hydrate & Perform?

Спортистите често се соочуваат со дигестивни проблеми кои влијаат на нивните перформанси. Овие проблеми може да се манифестираат како рефлукс, гадење, грчеви во желудникот, надуеност или диареа.