Trimeks

Македонија, Скопје

Инфо

Trimeks was founded in 1990 with main activity distribution of food supplements and representing renowned US companies: Now Foods and Nutrex Hawaii. Our assortment comprises a variety of products: vitamins, minerals, herbal products, amino acids and special products for specific purposes. Trimeks main objective is to offer quality products to the Macedonian market, produced according to GMP standards with highest “A” rating that confirms the usage of the highest quality procedures in production and tested raw materials. Website: http://www.trimeks.com.mk/ FB: https://www.facebook.com/Trimeks/ Адреса: Иван Милутиновиќ бр. 36 Скопје Телефон: +389 (2) 32 46 000 Електронска пошта: [email protected]

Контакт

[email protected]

02 32 46 000

www.trimeks.com.mk

Локација

Фотографии

Објави

Најбогат извор на храна за Вашите деца

За доброто здравје на децата заслужен е силниот имунолошки систем. Кога тој функционира правилно тој се бори против причинителите на болестите. Сите деца се континуирано изложени на разни патогени причинители, но тоа не значи...

L-CARNITINE – Транспортер на енергија во организмот

Во многу информативни средства се сретнуваат написи за дејството на L-Carnitine, воглавно како рекламни пораки за слабеење. Многу луѓе имаат чуено за L-Carnitine но колку од нив вистински знаат што е тоа и како...

Комерцијален текст

Совладајте ја нескротливата Ешерихија Коли

Инфекциите на уринарниот тракт се едни од најчестите клинички симптоми, кои се многу почести кај женската популација започнувајќи од најрана возраст, додека кај мажите се сретнуваат во понапредна возраст кога овие инфекции се развиваат...

Негувајте го здравјето

Астаксантинот помага при третирање на Алцхајмеровата болест. Антиоксидансите ги стимулираат Т-лимфоцитите, го подобруваат отфрлањето на непознати ткива и клетки и го зголемуваат дејството на т.н. клетки убијци.

Слободни радикали и антиоксиданси

Ако се изложите на тешка физичка работа, на јонизирачки зрачења, долго се сончате, подолго се задржувате во простории со многу чад од цигари, ако сте страствен пушач, ако се наоѓате на места со многу...

Комерцијален текст

Микроалги – Чувари на нашето здравје

Нутрекс Хаваи (Nutrex Hawaii) е основана пред 30 години на чистиот Кона брег на Хаваи со мисија за искористување на здравствениот потенцијал на микроалгите за да им помогне на луѓето да се чувствуваат подобро...

Негувајте го здравјето

Омега киселини за поздраво срце

Знаци за недостаток на омега масни киселини се: брзо заморување, сува кожа, опаѓање на косата, слаба меморија, имунолошки нарушувања, слаба периферна циркулација, менување на расположението и депресија.