Acro Macedonia

Македонија, Скопје

Инфо

Параглајдерскиот клуб Акро Македонија е клуб со најголемо искуство во Македонија. Тој во светот е квалификуван како Школа за Екстремни Спортови со пет ѕвезди. Во него можете да учите да летате со параглајдери од самиот почеток, па се до експертско ниво. SIV и акробатските кусеви ги води светски рангираниот акробатски пилот Мендо Велјановски. Тој е ветеран во светското параглајдерство и истото го донесе во Македонија во 1998 година.

Контакт

contact@acromacedonia.com

Локација

Фотографии

Објави

Freestyle курсеви во Acro Macedonia

Почувствувајте го freestyle летањето

Acro Macedonia како еден од најстарите параглајдинг клубови во Македонија, покрај класичните курсеви, нуди и freestyle курсеви за понапредни пилоти.

Есенски тренинг

Есен е идеално годишно време за почетнички курсеви по параглајдинг и чистење на техника на понапредни пилоти.