Ultimate Frisbee Team FALCONS-Skopje

Македонија, Скопје

Инфо

Спортско друштво за спортови и игри со летечки диск. Играме по паркови низ Скопје за време на викенди a преку недела во четврток попладне (17h).

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Првите Македонци на Ултимејт фризби турнир

Фалконс Скопје на Disc of Peace Sofia 2016

Викендот на 08/09 Октомври 2016 во Кокалјане во близина на Софија се одржа Disk of Peace 2016 - Meѓународен турнир во Ултимејт Фризби, на кој учество земаа претставници од 7 екипи од 5 земји...