Kendy

Македонија, Скопје

Инфо

Фирмата Кенди дооел е застапник на производите на:Кенди Бугарија кои се изработуваат по лиценца на Кенди Швајцарија,Lactina Ltd-Бугарија една од водечките компании во Европа во својата област -репроматеријали и микробиолошки стартер култури за млекарската индустрија.Она на што сме посебно горди е сопственото производство на единствениот МЕДТАРТУФ.Мисија: Основната идеја е да се понудат квалитетни производи кои ќе допринесат за подобување на човековото здравје. Квалитетот претставува основа, и тоа е идејата, да можеме со сигурност да застанеме позади секоја група на производ со која работиме. Програмата постојано се зголемува во насока на природни производи кои ќе допринесат за подобрување на човековото здравје.Нашите производи се достапни во поголемите продажни објекти на територијата на цела Р. Македонија. Производи:- SupraVit витамини - Step/ Fruti инстант напитоци - Lactoflor пробиотици - Madbat енергетски напиток - МЕДТАРТУФ органска храна - Кенди храна - Perskindol website: http://www.kendy.com.mk e-mail: [email protected] телефон: +389 2 3119 613

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Комерцијален текст

Супериорен детоксикатор кој ја прочистува крвта и органите

Во последните неколку години свесноста на луѓето за добро здравје и благосостојба на организмот значително се зголеми. Свесноста за зголемената стапка на смртност од хронични болести, разубавување и забавување на процесот на стареење се...

Најдоброто од пробиотиците – LACTOFLOR пробиотици за целото семејство

Пробиотиците задолжителни за доброто здравје

Пробиотиците се специјално култивирани добри бактерии кои го одржуваат здравјето и животната способност на човечкиот организам.

Комерцијален текст

Откријте ја благотворноста на мед тартуф

На Кожув планина, пчелите под силно влијание на космичката енергија, создаваат мед со својства на тартуф, кој е исклучително важен за обнова на клетките во човековото тело.