Инфо

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Град Скопје и Прв до Врв поставија сервисна станица за велосипеди на Водно

Од денес, сите велосипедисти на Водно имаат на располагање сервисна станица со држач за велосипеди, алати и пумпа. Станицата се наоѓа на вториот паркинг на Средно Водно. Ја поставивме во соработка со градот за...

Св.Трифун на Водно

Февруарскиот месечник на Прв до врв е закажан за во недела на 12 февруари, а тематски е посветен на виното и празникот Св.Трифун и ќе се состои од групно планинарење и возење велосипеди до...