Zdruzenie za zastita na zivotnata sredina Greenbox

> >

Македонија, Скопје

Инфо

Greenbox e ekolosko zdruzenie na gragjani

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Секој да засади по едно дрво и ете шума

Годинава складиравме над 100 желади и дваесетина костени. Желадите изртеа , сега почнуваат да растат во дрвца и во моментов ги делиме на сите оние кои ќе се пријават дека сакаат да се грижат...