Инфо

Освен што се грижиме за вашите мали принцези, ви нудиме нешто ново! Во склоп на балетското студио "Балерина" држиме часови за сите дами што сакаат да бидат фит. Часовите се држат со дипломиран балетски педагог. Нашата цел е да ве поттикнеме да водите здрав спортски/рекреативен живот сега, за кој вашето тело ќе ви биде благодарно покасно. Ние ви ги нудиме сите услови за здрав живот, желбата е ваша. Ќе вежбаме микс аробик, пилатес и движења од модерен балет.Часовите се држат во т.ц. Лептокарија. https://www.facebook.com/Lady-fit-364692120377616/timeline

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави