Инфо

ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО 'PADDLE KLUB'Следете не на: Instagram: https://www.instagram.com/paddleklub Facebook: https://www.facebook.com/paddleklub 'Paddle Klub' е место каде што може да научите и најдете работи кои ве интересираат за Кајак и SUP во Македонија. Научете ги убавините на водните спортови, како да веслате на кајак и на даска за стоечко веслање заедно со 'Paddle Klub', одлично за спорт и рекреација. Ќе ви помогнеме да научите нов начин за вежбање и релаксација, за кој до сега и сте немале шанса. 'Paddle Klub' е лоциран во главниот град на Македонија, Скопје, што го прави погоден за повеќе локации кој се во близина за извршување на овие спортски активности. Локации како: Матка, Треска, Козјак, Ез.Парк, кој се во околината на Скопје, и други како Велешко Езеро, Мавровско Езеро или преку лето Охридско, Глобочица, Беровско и Дојранско Езеро. Овие места исполнети со преубава природа, зеленило и жив свет, што права да имате чувсто како да не сте во оваа наша малечка земја Македонија. Кoјa и да е вашата идеа, дали да пробате нешто ново или сакате да ја усовршите вашата техника во веслање на SUP или Кајак, ние нудиме персонализирана и пријателска услуга која ќе ви помогне да научите да веслате следејки го вашиот ритам, а воедно и да се забавувате правејќи нови пријателства Видови на понуди: • обуки • тренинзи • изнајмување на опрема • транспорт на луѓе • продажба на производи и опрема Екскурзии: • Посета на планински езера, храна, планинарење и SUP/Kayak во Македонија во регионот • Посета на поголеми езера во Македонија: o Матка o Козјакo Велешко o Тиквешко o Беровско o Дојранско o Охридско o Глобочица o Дебарско o Мавровско o Преспанско • Помали езера: o Треска o Скопски Парк За подетални информации или било какви прашања, слободно пишете ни на маил или на Facebook, или јавете се на следниве телефониски броеви: Тел: 071/233-666 и 070/383-366 Локација: Скопје, Охрид, Македонија.

Контакт

[email protected]

071/233-666

Локација

Фотографии

Објави

Чудесни Езера

Македонска Приказна

Збирка од преубави тури, екскурзии, исполнети со авантура, забава, и многу убави моменти. Видеото е снимено на неколку македонски Езера, покажувајки ја убавината на нашата мала држава.