Body Leaders

Македонија, Скопје

Инфо

Body Leaders -Body, mind and spirit studio -Design your body, mind and life :) https://www.facebook.com/BodyLeaders Body Leaders e компанија која ќе Ви помогне да го разбудите дизајнерот во вас, сè со цел сами да си креирате живот онаков, каков што од секогаш сте посакувале. Бидејки сметаме дека Вашиот живот е Вашето најголемо уметничко дело, а Вие сте единствениот уметник во него.Водени сме од помислата дека секој момент е момент на создавање, и секој момент на создавање содржи бескрајни можности. Ви нудиме можност да бидете дел од нашата компанија и преку нашите програми да го дизајнирате вашето тело, вашиот ум и вашиот живот.Организираме групни и индивудуални часови по рекреативно вежбање, спиритуални сеанси и активности, работилници, семинари, предавања, обуки и најразлични медитации. Програми: Пилатес, јога, фит кидс, џампинг, трамполини....

Контакт

Локација

Фотографии

Објави