Инфо

Веб страна: www.pbc.mk ФБ страна: https://www.facebook.com/pbcmk Мобилен телефон: +389 78 820 222 Фиксен: 02 609 2520 Работно Време: Понеделник-Петок 09:00-21:00, Сабота 10:00-17:00

Контакт

[email protected]

078 820 222

www.pbc.mk

Локација

Фотографии

Објави

Промоции кои ќе ги задоволат сите ваши фитнес потреби!!!

ПБЦ НЕДЕЛНА ПРОМОЦИЈА !!!

ОДБРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПАКЕТ, ЗАШТЕДЕТЕ И ДОБИЈТЕ ПОДАРОК ОД НАС!!!

СУПЕР ПБЦ WHEY ПРОТЕИНСКА ПРОМОЦИЈА!!!

БЕСПЛАТЕН WHEY ПРОТЕИНСКИ ОБРОК од WHEY PHASE на 4DN USA!!!

Со почеток од 16.11.2015 од 9 часот па се додека имаме на располагање од залихата наменета за оваа промоција, ќе поклонуваме протеински оброци од сурутка од Whey Phase на 4DN USA.

Комерцијален текст

Ослабнете квалитетно и природно со THERMOSPEED HADRCORE

Можеби една од главните причини поради која до сега не сте пробале ваков производ е поради тоа што не сте биле доволно информирани од што се состои и како состојките делуваат врз нашиот метаболизам.