Инфо

Почитувани,Ние сме ИПСУМ - компанија со главна дејност трговија на големо во медицински помагала, опрема, потрошен материјал, како и додатоци на храна и други производи кои допринесуваат до подобрување на квалитетот на живот кај лица чие ментално или физичко здравје е загрозено.За повеќе информации, нарачки и совети можете да се обратите на:Д-р Александар Гавриловски ДТУ ИПСУМ дооел телефон: +389 70 221 389 веб страна: http://www.enduracell.mk е-пошта: [email protected] skype: ipsummedicalsolutions

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Комерцијален текст - природен детоксификатор од воздушните загадувања и тешките метали

EnduraCell – природен детоксификатор

Ако живеете во градска средина каде загадувањето на воздухот е високо, дишењето особено во зимските денови може да биде отежнато, покрај штетноста и канцерогеноста на честичките што се вдишуваат. 

Комерцијален текст

ENDURACELL- никулци од брокула, суперхрана за детоксификација, канцер и контрола на аутизам

Режимот на исхрана со органски и природни производи е најоптимален начин да се води здрав живот и да се превенираат болести кои се последица на современиот начин на живот.