Инфо

Полициски Боречки клуб Безбедност - Скопје За инфо. околу времето и местото на нашите трненинзи, следете не на facebook.com/PBKBezbednost контакт - pbkbezbednost@gmail.com

Контакт

pbkbezbednost@gmail.com

Локација

Фотографии

Објави

ПБК Безбедност со летен камп Дојран 2015.

Најпрво да испратиме поздрав и благодарност до сите оние кои помогнаа овој камп да се организира и на крај да заврши подобро од очекуваното. Благодарност до сите родители кои имаа доверба во стручниот штаб...