MK Rabotnichki Skopje

Македонија, Скопје

Инфо

Мечувалечки Клуб Работнички Скопје Во последнава сезона тренинзите ги држевме во средното училиште Лазар Танев во Козле секој Понеделник во 18х, Среда во 18:30 и Петок во 19х. Тренингот трае час и половина. Месечна чланарина е 1000 ден.

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

ЗАВЗЕМИ ОДБРАНБЕН СТАВ! СПРЕМНИ?! ПОЧНИ!!

Заврши мечувалскиот турнир “СОЛИДАРНОСТ 2015”

Изминатиов викенд на теренот на спортскиот центар Форца, се одржа 49-от меѓународен турнир во мечување Солидарност 2015 во организација на Мечувалечкиот клуб Работнички-Скопје.