BRITA Macedonia

Македонија, Берово

Инфо

***No.1 Brand in water filtration! Made in Germany, distributes over 60 countries. *** Повеќе од 40 години БРИТА е инволвирана во филтрација на вода посветена на иднината на овој есенцијален ресор. Како лидер на интернационалниот пазар во категорија на филтер системи за домаќинства , БРИТА е фокусирана на визијата на Светот во кој водата за пиење со највисок квалитет е достапна за сите во секој момент. БРИТА е светски водечки бренд за филтрирана вода! Потврда за престижноста и квалитетот на овој бренд се и бројните меѓународни признанија и награди, како што се:* BRITA Water Filter Systems Ltd (BWFS) - awarded Investor in People status in December 2001; * 2004, 2005, 2006 and 2008 Sunday Times Best Small Companies to work for in the UK * 2006 Ernst & Young Entrepreneur of the year - Finalist * Top 500 UK Superbrands in 2006 and 2008* 2008 Good Design Award* 2009 TOP JOB Award * 2014 RedDot Product of the year - Brita Fill&Go Канмак доо е официјален дистрибутер на БРИТА филтри за вода за домаќинства. Производите на БРИТА во Македонија можете да ги набавите во следните продажни места: СКОПЈЕ: Секој Супер Тинекс Маркет,Тинекс Маркет - Хром ВЕРО Тафталиџе,ВЕРО Центар НБРМ,ВЕРО ГТЦ, ВЕРО Чешма-Кисела Вода ВЕРО Чаир Елипсо (Олимпијски базен) БИТОЛА:ВЕРО 4 и ВЕРО 6 СТРУМИЦА:Тинекс МаркетВЕЛЕС:ТУШШТИП:ТУШКУМАНОВО:ТУШСупер ТинексТЕТОВО:ВЕРОГОСТИВАР:Циклама Инжињеринг,ул. 18ти Ноември бр.27в.РЕСЕН:СИМ-Комерц,ул.Мице Трповски бр.6Телефон: (02) 277-0593 и 071327597Е-пошта: [email protected]Веб: www.canmak.mkFacebook: www.facebook.com/BritaMacedonia

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави