Mecuvalecki klub Escrim

Македонија, Скопје

Инфо

Работиме со деца од 5 години па нагоре. Тренинзите се одвиваат во салата на средно фискултурно училиште. Денови за тренинзи: понеделник, среда и петок од 19:30 до 21:30 часот.

Контакт

biljana.kuzmanovska25@gmail.com

Локација

Фотографии

Објави