KRA Akademija

Македонија, Скопје

Инфо

Клуб за реален аикидо Академија организира курсеви по реален аикидо за деца од 5 до 13 години. Локација Капиштец. Инфо контакт 078 54 54 82

Контакт

zzafirovski@gmail.com

Локација

Фотографии

Објави