I Love Hiking - group Macedonia

Македонија, Скопје

Инфо

Група за дружење , планинарење , планинско трчање , бањање по планински езера и реки и журки по планинарски домови.

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Караниколички езера со врвот Караниколица

Кога денот посакувате да трае вечност!

Сонце, чист воздух и пролет во ноември! Сред eсен! Како да имавме директен линк со оние кои решаваат за временските услови. Полни со ентузијазам и насмевки на лицето 150 луѓе тргнавме на дружбата наречена „Есенско...

Светски, а и наш – Ден на планината

На 14.12.2014 од страна на Федерацијата на планински спортови на Македонија традиционално беше организирано одбележување на светскиот ден на планината. Видео запис од планинарската тура Водно-Матка заедно со манифестацијата која се одржа на Матка.