FK OHRID TOP TIM

Македонија, Охрид

Инфо

Фудбалски клуб ОХРИД ТОП ТИМ од ОхридFootball Club OHRID TOP TEAM Ohrid Повеќе информации на нашата интернет адреса / More info on our web site: www.ohridtoptim.com

Контакт

www.ohridtoptim.com

Локација

Фотографии

Објави

Заврши петтиот ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2019

Охриѓани со три генерации на победничкиот пиедестал

Уште еден одличен фудбалски турнир е зад нас. Охриѓани одиграа фантастично на традиционалниот фудбалскиот турнир ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2019 што по петти пат се одржува на СРЦ Билјанини извори во Охрид...

ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2017

Охриѓани „Бронзени“ на III фудбалски турнир ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2017

Заврши уште едно издание на традиционалниот фудбалски турнир за млади категории ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2017 што веќе трета година по ред го организира нашиот фудбалски клуб. Речиси половина месец, на СРЦ Билјани извори...

ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2016

„Белите“ закитени со злато, сребро и бронза на вториот младински турнир ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2016

Успешно заврши второто издание на младинскиот фудбалски турнир ТРОФЕЈ ОХРИД ТОП ТИМ 2016. Оваа година проширен со уште две натпреварувачки категории но во својот стандарден и препознатлив формат.