Mustseedonia Land of Adventure

Македонија, Скопје

Инфо

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Шаратајм фрирајд

Еве вака ние си свиркавме викендов на Шара и си уживавме во супер друштво ко на плажа....само поубаво. Ајде и вие со нас....АХ....АХ....АХ

Параглајдинг на Трескавец

Прилеп Опен 2014

Минатиот викенд бевме дел од првиот параглајдинг куп на единствениот Трескавец и буквално бевме во облаци...

Adventure week – Western Balkans (video)

Неделата на авантури за која можете да прочитате повеќе тука дефинитивно беше најважниот настан досега во Македонија од областа на авантуристичкиот туризам.