Zelena Alternativa

Македонија, Скопје

Инфо

Во најтесна соработка со најголемиот светски промотер на медицинската употреба на канабисот Рик Симпсон и тимот на научници кои му се најблиски соработници Dr. Lumír Ondřej Hanuš, Dr. Paul Hornby и Dr. Robert J. Melamede, здружение на граѓани под името „Зелена Алтернатива„ се залага за oткривање на вистинските информации за лековитото дејство на канабисот, демистификација на лекот, и расчистување со предрасудите како би можело да се олесни лекувањето на болните.fb група: http://www.facebook.com/groups/816943275002631/

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави