Инфо

Пробајк е специјализирана продавница за велосипеди и велосипедска опрема.Освен германскиот производител на велосипеди и велосипедска опрема CUBE во Пробајк можете да најдете производи од брендовите на Sram, Rock Shox, Avid, Truvativ, Maxxis, WTB, Geax, Bicycle Line, Mavic, DT Swiss. Ве очекуваме... Локација: ул "Драга Стојановска" бр 4 лок 1, Скопје Работно време: Понеделник-Петок(Monday-Friday) 10-20чСабота(Saturday) 9-15ч Телефон - +389 2 22771100 FB - https://www.facebook.com/probike.skopje

Контакт

[email protected]

02 22771100

Локација

Фотографии

Објави

Планински велосипедизам

Наши велосипедисти одлични на маратонот на Радан планина

Во одлична организација на НВО „Зелени импулс" и ПБК „Змај са Радана" на 19.10.2014 се одржа четвртиот МТБ Маратон на Радан планина. Од стотина натпреварувачи кој го возеа маратонот се појавија и три возачи...

Скопје – Белград за 15 часа на велосипед

Македонскиот велосипедист Горан Кузмановски тргнувајќи со помислата да стигне за нешто под 24 часа од Скопје до Белград (цирка 500 км.) успеа сериозно да се изненади себеси, а и сите нас со тоа што...