Vertigo Skycam

Македонија, Скопје

Инфо

Vertigo SkyCam provides innovative radio-controlled aerial photography and video solutions. For us it’s a continual game to push the boundaries of sport, design and visual effects driven production.motion graphics/visual effects/production/post-production/R&Dhttps://www.facebook.com/vertigoskycam

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Видео од Мавровските авантури 2015

Погледнете го видеото од Mavrovo Maximum Adventure 2015, тридневна авантура и дружење преку спорт и рекреација која се одржа од 5 до 7 јуни во ски центарот Маврово.