Skopje Street Festival

Македонија, Скопје

Инфо

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Видео од Скопје Стрит Фестивал 2014

Дечкиии, видеото е конечно тука! Јееее!!! Погледнете како поминавме сите заедно во Градскиот парк на 6-7 јуни, а ако се пронајдовте во публиката, слободно тагнете се! Им благодариме најмногу на Vertigo Visual за видеото....