Powerhouse Pilates by Irina

Македонија, Скопје

Инфо

Прво специјализирано студио во Македонија - Powerhouse Pilates by Irina Mitevska Студија во: Дебар маало - ул. Дебарца бр.44 (веднаш позади пазарот Буњаковец) Аеродром - бул. Јане Сандански бр.24 (кај комплекс банки) тел. 070/54 24 40; 078/ 34 24 40 mail: [email protected] / [email protected]

Контакт

[email protected]

070/54 24 40

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави