Skopje Fixie

Македонија, Скопје

Инфо

SkopjeFixieФормирано во истоимениот град, од енузијасти кои имаат желба да ја доближат оваа култура, до секој љубител на возењето велосипед. Водени од нашата цел, да гледаме се повеќе колористични и елегантни велосипеди на нашите улици и улиците на секој град. Наша идеја е да ги донесеме, составиме, а вие возите,најсимпатичните и наједноставните велосипеди на еден град. Со тоа поставивме можност: составете и возете го, вашиот уникатен и оргинален велосипед.Вози fixie www.skopjefixie.com

Контакт

www.skopjefixie.com

Локација

Фотографии