Wellness Challenge

Македонија, Скопје

Инфо

Тоа е глобален проект кој трае 12 недели, со стратегија, секој од учесниците дојде до својата посакувана цел (верувамe дека имате цели), на крајот ќе има и победници и награди за прво, второ и трето место, секоја недела се состануваме 30 минути и за време на тие состаноци оние кои ќе се пријават добиваат комплетна едукација за здравиот начин на исхрана, ќе учиме за ПРОТЕИНИ, ЈАГЛЕХИДРАТИ, МАСТИ, ВОДА, КАЛОРИИ, ПАЗАРЕЊЕ НАМИРНИЦИ и уште 6 други теми, секој ќе добие БЕСПЛАТНА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПРОГРАМА НА ИСХРАНА прилагодена според своите цели.

Контакт

wlc@karas4training.com

Локација

Фотографии

Објави

Фиткамповска енергија

Кој бил знае, кој не бил, нека повели. Можете да се пријавите ТУКА за да ја почувствувате позитивната енергија и промена....

Приклучи се на Фит Камп

Супер што си тука! Ти честитамe на одлуката да започнеш со физичка активност, односно да го подобриш својот изглед (ако може подобро од сегашниот :-)) и својата општа состојба.