Aerobic and Pilates -Vinica

> >

Македонија, Виница

Инфо

AEROBIC I PILATES -VINICA е фитнес студио основано 2013та година и има за цел со програмирано и систематизирано мускулно оптоварување да ги подобрува секојдневните физички перформанси и секако да го подобрува квалитетот на животот. Со што би се подобриле кардиоваскуларниот и респираторниот систем, така што се намалува стресот на срцето, се регулира дишењето и се подобрува циркулацијата на крвта. Позитивното влијание врз мускулната и коскената маса има важни бенефиции и предности врз здравјето на луѓето и нивниот потенцијал за побрз опоравок. Соодветно дизајнирана тренинг програма е витална за подобрување на перформансите и здравјето на секоја индивидуа. Процесот на реализирање на еден тренинг систем претставува тековна и директна комуникација со своето тело. Тое е единственото тело кое го имаме, па токму затоа треба да се развие цврста и здрава врска со него - инструктор: дипломиран професор по спорт и физичка култура Благој Ристовски инфо 078 457 788

Контакт

[email protected]

078 457 788

Локација

Фотографии

Објави

Зошто не слабееме?

Една од причините поради која многу луѓе не можат да се ослободат од вишокот килограми е побавен метаболизам, својството на организмот да согорува масти додека одмараме. Тој може да биде стимулиран на друг начин...

10 причини зошто вашето дете треба да спортува

Секој родител го сака најдоброто за своете дете, но со генетички-модифицираната храна која е сè позастапена во последно време, намалената активност на светското население во глобала доведува до зголемување на бројот од дијабетис, прекумерна...

Мотивација за девојки

На видеото подолу младата кросфитерка 18 годишната Suzanne Svanevik ќе нè мотивира со нејзиниот кросфит тренинг единствено кажано прав ,,Sвер'' од девојка! :)) 

25 вежби со морнарско јаже

На видеото подолу ни се претставени неколку интересни и ефектвни вежби за целото тело  со морнарско јаже со кои ке ги подобрите силата и стабилноста кардиоваскуларната издржливост, мускулната издржливост како и подобрување на перформансите...

Интересен и забавен фитнес тренд

Pound workout  е 35 минутен тренинг со помош на стапчиња за бубњеви во комбинација со музика. Во него се користат движења од пилатес аеробик со кој вежбањето воопшто нема да ви е досадно. Погледенте го...

10 TRX вежби за целото тело

За прв пат се појавува во морнарицата на САД и се развива преку фитнесот насекаде во светот како суспензивен тренинг. TRX e револуционерен метод на повисоко ниво за телесни вежби. Изведени се стотици вежби...

Предизвикај се на крпчето

Девојки, ОДЛИЧЕН (со големи букви) сет на вежби за по дома со кои ем ќе се одржите во форма, ем може да го зачистите подот. А, ако размислите подобро, активирајте ја и вашата посилна...

Кросфит – нов фитнес за Алфа жени

Новиот метод на вежбање - кросфит (crossfit) е сè повеќе застапен ширум светот. Сега спартанските тренинзи не се разервирани само за мажите, сè почесто многу девојки одлучуваат со овој метод на фитнес да се...

Чудо во вашето тело после првиот тренинг

Веднаш бидете подготвени на болки во мускулите во првите неколку денови од започнувањето на физичката активност, од друга страна пак ќе забележите и позитивни промени на и во вашето тело. Тоа нека ви биде...