NaTochak

Македонија, Берово

Инфо

Група Скопски велосипедисти. twitter: http://twitter.com/NaTochak хаштаг: #NaTochak FB: http://www.facebook.com/NaTochak e-mail: [email protected]

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Став за Денот без автомобили

Честопати и преку социјалните медиуми и преку настаните кои ги организираме и поддржуваме, како и на средбите со надлежните од Град Скопје сме го истакнувале потенцијалот на еден вистински Ден без автомобили (

Видео од Критична маса Скопје #12

Еве како изгледаше возењето на 12-тата критична маса вчера низ Чаир. Многу среќни лица на точак и многу весели лица од страните што ни мафтаа. Скопје вчера беше поубав град.