JC Macedonia

Македонија, Скопје

Инфо

JC Македонија е професионален тим во IN-LINE SKATING или подобро кажано екстремно возење ролери. Се занимава со одржување на урбаната сцена во Македонија која е целосно поддржана од ЈС Србија каде е и главното седиште. JC e скејт шоп кој се наоѓа во Белград-Србија. За по детални информации околу скејт шопот може да се обратите на оваа веб адреса: http://www.jcandcompany.rs/ а за информации околу спортот во нашата држава и надвор од неа на оваа фејсбук стана: https://www.facebook.com/pages/JC-Macedonia/150375498372654

Контакт

Локација

Фотографии

Објави