Astibo Climbing

Македонија, Штип

Инфо

Working hours: Mon - Tue: 18:00 - 20:00 Thu - Fri: 18:00 - 20:00 Email: [email protected] Website: http://www.twitter.com/AstiboClimbing

Контакт

http://www.twitter.com/AstiboClimbing

Локација

Фотографии

Објави

Зоран Џидров на Ленин

Според информациите на Планинарското друштво "Балкан", екпедицијата "Ленин 2015" е успешно завршена. Дел од тимот кој се искачи на врвот висок 7134 метри е Зоран Џидров. ЧЕСТИТКИ!!! Врвот Ленин е дел од веригата на Памир...