Syntech nutrition Macedonia

Македонија, Прилеп

Инфо

ЗА ИНФОРМАЦИИ ОБРАТЕТЕ СЕ НА КОНТАКТИТЕ ОД ГЕНЕРАЛНИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА: facebook fun: https://www.facebook.com/FitnessStudioEnergy facebook profil: https://www.facebook.com/energy.powerhouse e-mail: [email protected] контакт телефон 048 42 35 35 Мобилен Филип 075208102 Диме 070208102 Оливера 070208242 СЕКОЈ КОЈ САКА ЦЕНОВНИК И ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕКОЈ ПРОИЗВОД ИМА ВО АЛБУМОТ СО СЛИКИ!!! КОПИРАЈТЕ ГО ЛИНКОТ ЗА ДЕТАЛНИТЕ ИНФОРМАЦИИ НА СЕКОЈ ПРОИЗВОД ИЛИ КЛИКНЕТЕ НА "PHOTOS" ЛЕВО ОД ПРОФИЛ СЛИКАТА Пред да се набројат предностите кои ги нуди Suntech Nutrition мора да се напомене дека, иако на официјалниот сајт цените се повисоки, ние се потрудивме цените да ги доведеме до нивото на стандардите во Македонија, а тоа значи дека нудиме и до 20% пониски цени од реалните кои се наoѓаат на официјалниот сајт www.syntech-nutrition.com Горди сме што успеавме да Ви ја понудиме нашата селекција на производи врз основа на слоганот " Формулирани без компромис ". На пазарот во Македонија сме влезени веќе една година во која интензивно работиме и ги промовираме производите на Syntech Nutrition. За време на фазата на производство на производите SYNTECH ги изработува со висок квалитет и оптимална ефикасност. Со цел да го стори тоа, SYNTECH ги следи 4-те клучни параметри: 1. Иновативни и научно базирани производи! Syntech ™ не стои за " hyped " производи врз основа на " ветувачки студии" . Ниту пак содржат нови , но нејасни состојки , кои на крајот доведуваат до разочарувачки резултати. Силата на Syntech ™ лежи во рамките на својата внимателно комбинирана мешавина на состојки кои содржат научно докажани активни супстанции. 2. Syntech ™ ги користи само најдобрите состојки!SYNTECH е една од ретките компании кои при изборот на состојките на своите производи одлучно и исклучиво користи " трговски марки ". Тоа подразбира дека овие суплементи се поскапи, но тие нудат голем број на важни предности:- Компонентите се со супериорен квалитет . Syntech претпочитаат трговски марки произведени во Европа , како состојки произведени во Европа се доставуваат со многу строги критериуми на производство и проверки на квалитетот на производите.- Покрај тоа, компонентите произведени од страна на трговската марка производите се базирани на научни публикации и истражувања.- Производите се следат на ниво на состојки, кои го подобруваат квалитетот и безбедноста на храната. 3. Syntech ™ користи само целосно активна дози !Кај многу додатокци во исхраната производителите не се точни во дозирањето на многу сериозни состојки. Сите тие премногу често , само додаваат мали количества на активните супстанции за нивните производи , што доведува до лоши карактеристики. Сепак, Syntech ™ не нуди производи врз основа на "комерцијални мешавини " кои содржат суб-дозирани или непотребни состојки. Syntech производите содржат само целосно активна дози. Ние сме убедени дека дадената вредност за еден спортист е повисока кога се изостават непотребните состојки и само се врши додавање на точно количество на активни супстанции. 4. Сите производи се формулирани синергетски . Тие содржат комбинација на состојки кои комуницираат едни со други и ќе ви овозможат оптимални перформанси.Syntech ™ има донесено избор на ефикасни и високо квалитетни производи кои припаѓаат на апсолутен топ сегмент на пазарот. Покрај тоа, Syntech ™ производите се лесно сварливи и вкусни.Syntech ™ е вистинскиот избор за силни и издржливи спортисти, "weekend warriors" или врвни спортисти. Системот за квалитет е во согласност со ISO 22000 и HACCP и сите производи се без ГМО. Ние гарантираме дека сите рекреативни и врвни спортисти можат да ги користат нашите состојки и дека се во согласност со МОК (меѓународен олимписки комитет) регулатива и европското законодавство.

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави