60 Minuti za nea

Македонија, Скопје

Инфо

Клуб за спортски активности за девојки и жени. Повеќе информации на 078/329-884, 072/208-208

Контакт

marijakochevska@gmail.com

078 329 884

Локација

Фотографии

Објави