Vitasol - Centar za zdravje vitalnost i ubavina

Македонија, Штип

Инфо

Вашето здравје и благосостојба е наша мисија.Витасол е студио кое има високо квалитетна понуда на услуги за нега на Вашето тело, решение за замор и лошо расположение, ви помага да ја вратите самодовербата и усогласите хармонијата на духот и телото. Покрај солената соба, нудиме превентивна дијагностика (хомеопатија, wellness анализа, енергетска дијагностика и геопатолошко зрачење), бесплатни консултации со доктор и останати услуги во кои спаѓаат консултација со психолог, спирометрија, елиминација на бактерии и паразити, фитотерапија, Aqua detox spa, совети за здрава храна, Фенг Шуи астрологија, Реики консултација, кристалотерапија, енергетско прочистување и аудио терапија. Витасол за својата солена соба користи најсовремена и модерна технологија за создавење терапевтска микро клима, која произведува негативни јони исти како оние кои ги има покрај морскиот брег, водопад или во природа на планина.Работно време:Понеделник-Петок (14:00-20:00) и Сабота (10:00-15:00)Витасол СкопјеЛокација: Огњан Прица 3-1/3(над салон за мебел Монтенегро/над Стопанска банка)тел: (02) 3213977Витасол ШтипВанчо Прќе ббтел: (032) 607300веб страна: http://www.vitasol.com.mk/email адреса: [email protected]

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Комерцијален текст

Зошто да дојдете на масажа во ВИТАСОЛ?

Експертите проценуваат дека повеќе од 90% од болестите се поврзани со стресот, а масажата уште од античко време е позната како мошне ефикасно оружје против него.

Природен лек за синуси во солените соби на Витасол

Халотерапија против воспаление на синусите

Кога температурите паѓаат луѓето честопати се жалат на проблеми со синусите, но она што можеби не го знаат е дека има природен метод како халотерапијата со која може да го превенирате нивното воспаление или...

Комерцијален текст

Подобрете го вашето здравје во солените соби на Витасол

ВИТАСОЛ е првиот центар за здравје, виталност и убавина, кој во Македонија отпочна со примена на солената терапија како 100% природна ароматерапија за подигање на имунитетот и за превентивна заштита на организмот од чести...